Hello,

Will anyone be kind enough to help me comprehend and answer correctly the question attached(Bitmap image)

Results 1 to 2 of 2

- March 11th 2013, 07:47 AM #1

- Joined
- Jan 2009
- Posts
- 64

- March 11th 2013, 10:51 AM #2
## Re: Question on Salaries

1. Jade earns $40001, so she gets a 30% rebate. meaking her after-rebate cost 0.7 x 10K = 7000. So her net is 40,001 - 7000 = $33001.

2. Emily earns $38000, so she gets a 55% rebate, making her after-rebate cost 0.45 x 10K = 4500. So her net is 38000 - 4500 = $33500.

3. Lucy earns $29500, so she gets a 75% rebate plus a bonus of $6K. making her after-rebate cost 0.25 x 10000 = 2500. So her net including the bonus is 29500-2500+6000 = $33000.

Hope this helps.