t times r is always 60. For each column that has only one number, divide 60 by that number to find the missing number:
Code:Time, t (h) 1 2 5 10 15 24 30 60 Hourly rate, r ($) 60 30 12 6 4 2.5 2 1
01
Bob had a job cleaning the park. He was to be paid $60 when the work was done. If Bob works very fast he will be done quickly and his hourly rate will be high - but the opposite if he worked slowly, his hourly rate would be lower. Either way the Parks will pay him $60.00 Complete this table for Bobs different hourly rates worked.
For the third column:
$60 / 5hr = $12/hr
For the fourth column, let x be the time in hours. Then
60/x = 6 -----> x = 60/6 = 10
10 hours
Same thing for the fifth column. Let x be the time in hours. Then
60/x = 4 -----> x = 60/4 = 15
15 hours
For the sixth column:
$60 / 24hr = $2.5/hr
For the seventh column:
$60 / 24hr = $2/hr
Last column:
$1 / hr